Foredrag med Karina Olsen: Om sansernes betydning i outdoor-aktiviteter

Denne begivenhed har fundet sted.

Foredrag med Karina Olsen: Om sansernes betydning i outdoor-aktiviteter

Kom til foredrag ved Karina Olsen, ejer af Ergoterapi.nu, og hør om sansernes betydning i outdoor-aktiviteter. Hør hvordan og hvorfor aktiviteter i naturen opleves forskelligt.

Ergoterapi er en professionsbachelor, som i Sundhedsloven fremgår sammen med fysioterapi. Ergoterapi har fokus på betydningsfulde aktiviteter og samspillet mellem mennesker og omgivelser.

Jeg undersøger menneskers sanser i forskellige aktiviteter både i fritidslivet og i arbejdslivet, fordi vores sansesystem har stor betydning for vores grundlæggende trivsel og velbefindende. Sanseprofilen er individuel på samme måde som et fingeraftryk er det. Jeg lærer mennesker selv at kunne forstå og regulere sine sanser.

Naturen er ubetinget det sted, hvor vi kan sanse allermest, og sansemønstre kan være med til at forklare, hvorfor vi vælger de outdoor aktiviteter, vi gør, eller ikke gør – og hvordan vi gør det.

Vores sansemønster har også betydning for, hvilken beklædning og materiale, vi bedst kan lide at have på, når vi udfører valgte aktiviteter. Karina Olsen er ejer af Ergoterapi.nu. og tilbyder sundhedsprofessionel behandling og forebyggelse af stress-relaterede symptomer i hverdagslivet og i virksomhedsordninger.
Læs mere her: https://www.ergoterapi.nu/

3. september 2021 14:30 - 16:00 Yurt 1 Danmarks Outdoor Festival Foredrag, Fredag, Krop & Sjæl

Tilføj til din kalender

Eller få det fulde overblik over alle vores aktiviteter,
i vores aktivitetskalender.