Nattevandring på Silkeruten

Denne begivenhed har fundet sted.

Nattevandring på Silkeruten

Tag med storywalker Trine Vendelboe Juul på en eventyrlig nattevandring, hvor vi favner mørket, og oplever hvad nattens natur rummer af magi og budskaber.
Turen er et mix af stillevandring, refleksioner og samtaler, oplæsning, historiefortælling og en enkelt sang. Vi skal nyde og sanse natten, men en vandretur er også en anledning til at tænke over vores egen livsrejse, vores drømme og håb for fremtiden.
Vi starter med at hilse på hinanden, synge solen ned, og dernæst går vi den godt 12 km. lange Silkeruten, som fører os gennem skønne skove og langs flere af Silkeborgs mange søer. Vi slutter samme sted igen ca. kl. 3 om natten.
Her bliver der tændt bål, lavet kaffe og serveret en tidlig morgenmad for dem, der har lyst. Der bliver holdt liv i bålet og i de små snakke, til solen står op ca. 6.30.
Stierne er hele vejen fhv. brede og jævne, og vi bevæger os tæt på vand meget af tiden, så lygter er NO GO på denne tur. Skulle man alligevel få brug for lyshjælp på et tidspunkt, er rødt lys tilladt, men brug det kun, hvis det er strengt nødvendigt.

Medbring:
Rygsæk med lidt snacks eller en madpakke, vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Tjek vejrudsigten og nattemperaturen ift. påklædning. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad. 35 kroner, hvis du gerne vil have kaffe og morgenmad ved turens afslutning.

Din guide på turen:
Trine Vendelboe Juul kalder sig selv for storywalker. Med en bred baggrund i kommunikation samt en stor kærlighed til vandring i naturen har hun i flere år tilbudt vandreture med fokus på fortællinger om os selv, vores visioner, drømme, idéer og projekter. Denne nattevandring rummer nogle af de samme greb og værktøjer, Trine normalt bruger på sine storywalks. Læs mere på www.storywalks.dk

4. september 2021 - 5. september 2021 20:00 - 06:30 MADPAKKEHUSET PÅ ODDEN Storywalks Aktivitet, Lørdag, Vandring

Tilføj til din kalender

Eller få det fulde overblik over alle vores aktiviteter,
i vores aktivitetskalender.