Foredrag med Tanya Uhnger Wünsche: Naturoplevelser er godt for krop og hjerne

Denne begivenhed har fundet sted.

Foredrag med Tanya Uhnger Wünsche: Naturoplevelser er godt for krop og hjerne

I det workshopbaserede foredrag med Tanya Uhnger Wünsche kan du blive klogere på, hvorfor vi som mennesker tiltrækkes af natur, friluftsaktiviteter og outdoor livet med alle dets facetter. Vi ser sammen på hvad den vilde og actionprægede og den rolige og dybe naturoplevelse gør ved dig, din krop og din hjerne. Workshoppen består dels af et evidensbaseret foredrag, og du vil blive involveret i diskussioner og smagsprøver på, hvad det naturforbindende arbejde går ud på.

Tanya Uhnger Wünsche er til daglig direktør i NEED FOR NATURE. Hun har 20 års professionel ballast som hhv. akademisk underviser, projektleder, naturvejleder, friluftsvejleder, arktisk naturguide, og naturbaseret psykoterapeut, og forsker nu i Nature Connectedness, Naturoplevelse og Bæredygtighedsbevidsthed.

NEED FOR NATURE faciliterer og skærper opmærksomhed på den forbundethed med natur, de fleste mennesker i dag har mistet helt eller delvist. Gennem rolige, autentiske, dybe naturoplevelser får du hos NEED FOR NATURE en uforglemmelig oplevelse, der lokker med at kunne transformere en del af dig for bestandig…

5. september 2021 14:45 - 15:45 Medborgerhuset Lunden – Foredragssal 1 Danmarks Outdoor Festival Foredrag, Søndag

Tilføj til din kalender

Eller få det fulde overblik over alle vores aktiviteter,
i vores aktivitetskalender.