Foredrag med Mikkel Xavier: Danmark i slowmotion – Én bid om dagen

Denne begivenhed har fundet sted.

Foredrag med Mikkel Xavier: Danmark i slowmotion – Én bid om dagen

I takt med nedlukningen af samfundet er vi mange, som har fundet glæden i naturen. Nu er målet, at gøre de oplevelser blivende og ikke vende tilbage til gamle mønstre. For at vandre er mere end tidsfordriv og skønne oplevelser!

Som booker på Smukfest er Mikkel til hverdag i en position med ansvar for store kontrakter og i et job med muligheder for at skabe unikke oplevelser til glæde for mange. Så netop derfor er vandreture blevet en fordybende kontrast til en travl hverdag.

Til foredraget fortæller Mikkel om, hvordan han kobler af fra hverdagen og dykker ned i naturen, sindet og fordybningen. Hør om det at nedbryde sig selv for langsomt at mærke opbygningen igennem en lang vandretur. Hør om en genfunden kærlighed til naturen fra en mand, der aldrig har brugt den. Det hele krydret med billeder fra de efterhånden mange døgn under åben himmel.

Mikkel startede sine vandreture i efteråret 2019. Han har siden gået på kryds og tværs af Danmark i weekender og ferier. For ham er det at vandre meditativt - men også målsættende. Netop denne modsætning vil du kunne høre mere om, sammen med fortællinger om det simple liv med rygsæk og tændstål.

En god vandretur starter med en god forberedelse. Udstyr er noget, som mange taler om, men den mentale fornøjelse ved at dykke ned i ruteplanlægningen er for Mikkel meget større. Det er her glæden opbygges med afsøgning af lejr- eller shelterpladser, indkøbsmuligheder og håbefulde forventninger til 14 dages prognoser for vejret. En vandretur er for Mikkel minimum 3 dage og helst +7 overnatninger. Den længste tur gik fra Grænsen til Skagen ad Hærvejen og Nordsøstien, dog af to omgange.

4. september 2021 11:30 - 12:30 Medborgerhuset Lunden – Foredragssal 1 Danmarks Outdoor Festival Foredrag, Lørdag, Vandring

Tilføj til din kalender

Eller få det fulde overblik over alle vores aktiviteter,
i vores aktivitetskalender.