silhuet-mennesker-hopper

Bliv frivillig

Bliv frivillig til Danmarks Outdoor Festival og få en sjov weekend fuld af fede outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen, og du er med til at løfte festivalen til nye højder.

Kom med ind i et fantastisk fællesskab og ud i naturen. Vil du være vært? Trafikkoordinator til Outdoor Kids Race? Tjekke gæster ind? Sælge drikkevarer fra outdoorbaren? Være skralder eller rengøringshjælper? Opbygger. Designer. Eller… Vi kan garanteret bruge din hjælp. Til gengæld for otte timers arbejde kan vi tilbyde dig nogle skønne timer i selskab med andre medhjælpere.

Hvorfor er man frivillig?
De fleste er frivillige, fordi elsker og værdsætter fællesskabet. Samtidig ønsker de fleste at få lov til at prøve kræfter med nogle helt andre typer opgaver, end det de plejer i deres hverdag.

Hvem er frivillige og hvor kommer de fra?
Det er unge som gamle. Studerende som direktører. Storbyboere som har brug for lidt frisk luft eller landmanden, som har lyst til at prøve noget nyt i naturen, ja frivillige kan komme fra hele landet.

Hvornår kan jeg arbejde?
Der er arbejde både før, under og efter festivalen.

Som frivillig får du:

 • Otte timers arbejde i naturen
 • Oplæring
 • T-shirt
 • Et måltid
 • Goodie-bag med snacks
 • Dagsarmbånd (teamleder får partoutarmbånd)
 • Fælles oplevelsesdag for frivillige (efter festivalen)
 • 20 % rabatkupon til Eventyrsports fysiske butikker i Danmark

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Send os en mail på: [email protected]
Emne: Frivillig

For at lette vores arbejde må du meget gerne svare på følgende i din mail:

 • Navn
 • Adresse
 • Mobil
 • Hvornår kan du arbejde (Før, under eller efter festivalen)
 • Har du nogle ønsker til arbejdsområder?
 • Vil du arbejde mere end 8 timer?
 • Kort beskrivelse af dig.

 

 

kontakt_Samtale_ikon

Når du skriver til os på [email protected] for at være frivillig, så indsamler vi personoplysninger om dig. Det er dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Derudover også andre informationer om dig selv, og hvad du ønsker at arbejde med. Disse oplysninger passer vi selvfølgelig på. Vi beholder dine oplysninger indtil festivalen er afsluttet, så vi løbende kan få kontakt med dig. Vi sletter alle data om dig som vi opbevarer via e-mail senest den 31.12.2021. Du kan altid skrive til os og bede om at få dine oplysnigner slettet. Hvis du ønsker at være frivillig igen i 2022, så kan det være at vi vil beholde nogle oplysninger om dig. Det spørger vi selvfølgelig om lov til først. Husk ikke at skrive nogle særlige personoplysninger til os, så som dit cpr. nummer eller helbredsoplysninger.

MULIGE TEAMS

Design
Et team for de opfindsomme og kreative. Teamet har ansvar for at lave design, skiltning og kunstneriske installationer til hele festivalområdet – selvfølgelig i samspil med naturen.

Aktiviteter i trætoppene
Svævebane, træklatring og kæmpegynge. Det er teamet for dig med masser af friluftserfaring (meget gerne erfaring med reb og klatring) – og skal du være i god fysisk form for det kræver ‘muller’ i armene. Aktiviteterne vil blive ledet af en certificeret instruktør.

Mad på Basecamp
Lav mad over bål sammen med vores professionelle kokke eller lang lokale øl over disken i baren (i baren skal du være fyldt 18 for at være frivillig).

Leave no trace
Måske festivalens vigtigste team, som sørger for både bæredygtig affaldssortering og rengøring. Vi skal passe på naturen og også holde festivalpladsen lækker, så gæsterne får en god oplevelse.

Tjek ind
Her skal du have service helt ud i fingerspidserne. Teamet sælger armbånd og hjælper alle godt på vej med stort og småt – både på festivalpladsen og oppe ved trætop-aktiviteterne.

Trafik og logistik
Teamet er dem med det forkromede overblik over parkering, busser og cykeludlån og alle de gode ruter gennem byen.

Teamleder eller koordinator
Tag et større ansvar, få noget på cv’et og vær med til at koordinere et af områderne op til og under festivalen.