Bliv frivillig

En vigtig del af festivalen

Bliv frivillig til Danmarks Outdoor Festival og få en sjov weekend fuld af fede outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen, og du er med til at løfte festivalen til nye højder.

Kom med ind i et fantastisk fællesskab og ud i naturen. Vil du være vært? Tjekke gæster ind? Sælge drikkevarer fra outdoorbaren? Hjælpe med opbygning af pladsen? Eller… Vi kan garanteret bruge din hjælp. Til gengæld for otte timers arbejde kan vi tilbyde dig nogle skønne timer i selskab med de andre seje frivillige 

Hvornår kan jeg arbejde?
Der er arbejde både før, under og efter festivalen. En vagt er minimum 8 timer

Som frivillig får du:

  • Dagsarmbånd til festivalen.
  • Fælles oplevelsesdag for frivillige (efter festivalen)
  • Crew-trøje
  • Et måltid pr. vagt
  • Mulighed for overnatning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mulige teams

Opbygning / nedtagning af pladsen
Før vi kan holde en festival, skal vi have opbygget den fedeste festivalplads. Vær med til opsætning, opbygning og design af møbler og til festivalpladsen i ugen på til. Efter festivalen har vi også brug for hænder som kan hjælpe med nedtagning.

Skiltning
For at gæsterne kan finde vej, skal der laves skilte. De skal males og skrives og derefter opsættes.

Kommunikation
Fang og del de bedste øjeblikke gennem billeder, stories, liveudsendelser og opslag på Facebook og Instagram. 
Til kommunikation har vi brug for fotografer og nogle der kan styre Instagram og Facebook under festivalen. 

Mad og drikke på Basecamp
Lav mad over bål sammen med vores professionelle kokke, eller lang lokale øl over disken i baren (i baren skal du være fyldt 18 for at være frivillig).

Aktiviteter i trætoppene
Svævebane, træklatring og kæmpegynge. Det er teamet for dig med masser af friluftserfaring (meget gerne erfaring med reb og klatring) – og du skal være i god fysisk form for det kræver ‘muller’ i armene. Aktiviteterne vil blive ledet af en certificeret instruktør.

Leave no trace
Måske festivalens vigtigste team, som sørger for både bæredygtig affaldssortering og rengøring. Vi skal passe på naturen og også holde festivalpladsen lækker, så gæsterne får en god oplevelse.

Aktiviteter på Basecamp
Hjælp til med de aktiviteter der kommer til at foregår på Basecamp og hjælp gæster med at finde vej til aktiviteterne.  

Hvorfor er man frivillig?
De fleste er frivillige, fordi de elsker og værdsætter fællesskabet. Samtidig ønsker de fleste at få lov til at prøve kræfter med nogle helt andre typer opgaver, end dem de plejer alt lave i deres hverdag.

Hvem er frivillige og hvor kommer de fra?
Det er unge som gamle. Studerende som direktører. Storbyboere som har brug for lidt frisk luft, eller landmanden som har lyst til at prøve noget nyt i naturen, ja frivillige kan komme fra hele landet.

kontakt_Samtale_ikon

TILMELD DIG NU

Send os en mail på: [email protected]
Emne: Frivillig

 

Når du skriver til os på [email protected] for at være frivillig, så indsamler vi personoplysninger om dig. Det er dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Derudover også andre informationer om dig selv, og hvad du ønsker at arbejde med. Disse oplysninger passer vi selvfølgelig godt på. Vi beholder dine oplysninger indtil festivalen er afsluttet, så vi løbende kan få kontakt med dig. Vi sletter alle data om dig, som vi opbevarer via e-mail senest den 31.12.2021. Du kan altid skrive til os og bede om at få dine oplysninger slettet. Hvis du ønsker at være frivillig igen i 2022, så kan det være, at vi vil beholde nogle oplysninger om dig. Det spørger vi selvfølgelig om lov til først. Husk at du ikke må skrive særlige personfølsomme oplysninger til os, som f.eks. dit cpr. nummer eller helbredsoplysninger.